نتایج جستجو برای عبارت :

بیشتر از ۱۰ قاشق برنج نخورید

یک نکته مهم در مورد پخت برنج هاشمی
 
 
بهتر است برنج را قبل از پختن خیس کنیم این کار چندین مزیت دارد
۱-خیساندن برنج قبل از پخت باعث میشود حجم برنج بیشتر شود مثلا اگر یک پیمانه برنج را بدون خیس کردن
پخت کنیم و ۵ قاشق برنج داشته باشیم همان مقدار برنج را اگر ۳ ساعت قبل خیس کنیم ۸ الی ۱۰ قاشق برنج
خواهیم داشت.
۲-خیساندن برنج باعث میشود برنج پخت شده دانه بلند تر و به اصطلاح ری بیشتری بکشد.
۳-خیساندن برنج باعث میشود برنج بعد از پخت نرم تر شود.
۴-خیساندن
طرز تهیه برنج آبکش و برنج دمی
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقت‌گیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانی‌ها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.
مواد لازم چلو ساده آبکشی
برنج خام 2 پیمانه
آب ولرم 4 پیمانه
کره 25 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
نمک برای خیس کردن 1 قاشق مربا خوری
نمک برای پخت 1/2 قاشق مربا خوری

ادامه مطلب
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
مواد لازم : 4 نفر
 
 
 آب گوشت یا مرغ    1 فنجانسس سویای کم نمک    2 قاشق سوپخوریزنجبیل خرد شده    1 قاشق سوپخوریسرکه ی برنج یا خرما    2 قاشق چایخوریشکر     2 قاشق چایخوریکنسانتره ذرت     2 قاشق چایخوریروغن زیتون     2 قاشق سوپخوریسینه ی مرغ بدون پوست و استخوان     1/5 پوندموسیر پوست کنده شده و قطعه شده     2 عددبرنج پخته شده و سرخ شده     2 فنجانکلم بروکلی بخارپز شده     1 بوته
 
 
 
طرز تهیه :
 
 
1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج غذای خوشمزه ای هست که خیلی ها دوسش دارن. ولی در ماه رمضون بیشتر یادش میفتیم و درست میکنیم. البته میشه این غذا رو به صورت سرد و به عنوان یک دسر خوشمزه برای مهمونی ها هم سرو کرد.
مواد لازم برای شیر برنج
برنج 2 پیمانه
شیر 8 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل 1/2 قاشق چایخوری

ادامه مطلب
مواد لازم برای میگو پلو مجلسی
میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
پیاز : 1 عدد
هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه
نمک : به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد لازم:برای 4 نفر
برنج :5 پیمانه/شوید :نیم کیلو/باقالا:یک و نیم کیلو/گوشت با مرغ: 1 کیلو.
روغن : 5 تا 6 قاشق غذاخوری/زعفران :یک دوم قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس می کنیم. با قالا را از دو پوست خارج می کنیم. گوشت یا مرغ را با 1 یا 2 لیوان
اب و 1 عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک می گذاریم تا پخته شود به طوری که بعد از پختن نصف لیوان
تا 1 لیوان اب داشته باشد. شوید را تمیز می کنیم، می شوییم و ریز خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را  اب کرده و می گذاریم تا جوش ب
مواد لازم:برای 4 تا 5 نفر
برنج :4 تا 5 پیمانه/البالو:1 کیلو/شکر:1 کیلو/مرغ:700 تا 800 گرم.
روغن:4 تا 5 قاشق غذاخوری/زعفران:1 قاشق چایخوری/پیاز :2 عدد متوسط.
خلال پسته و بادام:در صورت تمایل برای تزیین.
طرز تهیه:
هسته البالو ها را جدا می کنیم و با شکری که داریم روی هم می ریزیم و می گذاریم روی حرارت 
ملایم تا جوش اید تا بعد از 15 دقیقه قوام اید.
البالو ها را از روی اتش بر می داریم.بعد مرغ را با 1 عدد پیازی که داشتیم می گذاریم تا پخته شود.
اگر مرغ نبود میتوان از گوشت
پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگوییگفت: ذرت در کنار نان، برنج و سیب زمینی یکی از خانواده نان و غلات و منابع کربوهیدرات محسوب می شود. این ماده سرشار از ویتامین های خانواده B است.
 
وی با بیان اینکه از لحاظ انرژی؛ 30 گرم نان، پنج قاشق برنج، حداکثر شش قاشق ماکارونی و نصف لیوان ذرت پخته تقریبا معادل یکدیگر هستند، ادامه داد: اگر فردی تمایل به مصرف ذرت یا بلال دارد، باید از سهم نان و غلات مصرفی در وعده‌های روزانه خود، کم کند؛ بعنوان م
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است 
 
مواد لازم : 
شیر 2  لیوانآرد برنج 2 قاشق غذاخوری سرپرشکر 4 قاشق غذاخوریآب 0.5 استکانگلاب1 قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم بزنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتباً به هم بزنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرا
سلام.
امروز میخوام واستون طرز تهیه ی یه شیر موز خوشمزه رو واستون بگم
مواد لازم
موز.شکر.اب.شیر.ارد برنج.
شیر واب را مخلوط و روی حرارت میگذاریم و یک قاشق غذا خوری ارد برنج مخلوط میکنیم و شکر روهم میریزیم و بعد ک سرد شد موز له شده رو مخلوط و داخل یخچال میگذاریم.
این اولین مطلب من ب عنوان ازمایشی در سایت خوب بلوگ هستش.با تشکر
مواد لازم جهت درست کردن سوپ جو
جو 1پیمانه
جعفری 1 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
جو پرک 5 قاشق غذاخوری
آب مرغ 2 لیوان
نصف سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
هویج رنده شده نیم کیلو
نمک به میزان دلخواه
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری سرپر
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سرپر
نمک به میزان دلخواه
روغن زیتون برای تفت دادن

ادامه مطلب
مواد لازم برای میگو پلو مجلسی

میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
پیاز : 1 عدد
هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه 
نمک : به میزان لازم


ادامه مطلب
 یکی از غذاهایی که شب عید خورده می‌شود رشته پلو (Reshteh Polo) است چرا که قدیمی‌ها اعتقاد داشتند رشته نمادی از رشته زندگی است و عقیده داشتند در همین ابتدای سال با خوردن این غذا سر رشته کار و زندگی دستشان می‌آید.
 
برنج 2.5 پیمانه
کره یا روغن
نمک
رشته پلویی خرد شده 30 گرم
زعفران دم کرده
 
طرز تهیه رشته پلویی زعفرانی 
برنج را بشویید سپس در 4 پیمانه آب که 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک به آن افزوده اید چند ساعت بخیسانید.
داخل یک قابلمه بزرگ پنج پیمانه آب بریزید و
 
قیمه نثار خوراکی اصالتاً قزوینی است. این خوراک با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیاز داغ تهیه می‌شود.
مواد لازم
500 گرم گوشت مغز ران
2 قاشق غذاخوری خلال پرتقال شیرین شده
6 پیمانه برنج
1 قاشق غذاخوری دارچین، هل و زیره
100 گرم کره
1 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری گلاب
2 قاشق غذاخوری خلال پسته
2 قاشق غذاخوری زرشک
2 قاشق غذاخوری خلال بادام
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
2 قا
انواع ته دیگ برنج
۱. ته دیگ برنج با کدو سبز 
نوعی ته دیگ برنج وجود دارد که با کدو سبز درست شده و شیرین است. این ته دیگ از جمله ته دیگ‌های محبوب در شهر دامغان است و برای پلو‌های مخلوط مانند رشته پلو، عدس پلو و سبزی پلو کاربرد دارد.
دستور تهیه
کدو را شسته، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا طولی برش دهید. دقت کنید ضخامت برش‌ها یکسان بوده و زیاد نازک نباشد، چون کدو زود می‌سوزد؛ بنابراین ضخامت برش‌های کدو را کمتر از ۵-۴ میلی متر در نظر نگیرید.
ته
 
فرنی غذایی است که با آرد برنج و شیر و سایر افزودنیها پخته می‌شود و معمولا همراه غذای اصلی یا به عنوان دسر مصرف می‌شود.
مواد لازم
½ لیتر شیر
2 قاشق سوپخوری آرد برنج (50 گرم)
4 قاشق سوپخوری شکر (100 گرم)
یک تا دو قاشق سوپخوری گلاب
دستور العمل‌
آرد برنج را در شیر حل می‌کنیم و شکر و گلاب را اضافه می‌نماییم و مایه را در ظرف لعابی می‌ریزیم.
سپس مایه را در ظرف لعابی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا جوش آمده کمی غلیظ شود.
مواد لازم:برای 4 نفر.
برنج:4 پیمانه/ران و سینه مرغ :800 گرم/روغن :4 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل: به میزان لازم/کشمش ریز پلوی:یک دوم پیمانه/خلال پرتقال یا نارنج:یک دوم پیمانه.
خلال پسته:1 بسته/خلال بادام: 1 بسته/زعفران :یک دوم قاشق چایخوری.
طرز تهیه:
مرغ را بعد از پاک کردن و شستن با 1 قاشق کرفس،2 عدد هویج و 1 عدد پیاز
و کمی نمک اپز کرده و خرد می کنیم. خلال پوست پرتقال یا نارنج را تلخی گرفته
و با یک چهارم پیمانه شکر و کمی اب می جوشانیم تا شیرین شود. زرشک را با مقد
                                             روش درست کردن پلوی ساده
مواد لازم .برای 6نفر
برنج.6 پیمانه/نمک.به میزان لازم/روغن.4قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را خوب پاک می کنیم و می شوییم و به مدت 3 تا 4 ساعت در اب ولرم خیس می کنیم.
سپس مقداری اب در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش اید.
مقداری نمک به ان می افزاییم وقتی اب جوش امد اب برنج را خالی و در قابلمه می ریزیم.
بعد از 5 الی 10 دقیقه با قاشق مناسب به اهستگی هم می زنیم.
و کمی برنج را از قابلم
مواد لازم :برای 4 نفر
برنج :4 پیمانه/مرغ یا گوشت چرخ کرده:500 گرم/هویج :1 کیلو/شکر:یک دوم لیوان.
زعفران :1 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
هویج ها را پوست می کنیم و به صورت خلال های نازک برش می زنیم.ان را با کمی روغن سرخ 
می کنیم و شکر را به ان اضافه می کنیم. مرغ را هم جداگانه می گذاریم تا پخته شود بعد از پخته شدن مرغ را هم ریش ریش می کنیم و با هویج مخلوط می کنیم.برنج را ابکش می کنیم و برنج و مواد
مخلوط شده را لابه لایه هم دم می کنیم.
زعفران اب کرده را روی برنج،در ق
چند روش برای درست کردن استانبولی پلو
استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است.طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:سه کیلو
پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن :100 تا 150گرم
نمک و فلفل :به مقدار کافی

ادامه مطلب
قیمه نثار خوراکی اصالتاً قزوینی است. این خوراک با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیاز داغ تهیه می‌شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه قیمه نثار را به شما آموزش دهیم تا با این غذای محلی و خوشمزه ایرانی بیشتر آشنا شوید.
در قزوین ادویه‌ای موجود هست به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، خوراک شما بی‌نهایت خوش عطر می‌شود. این خوراک درگذشته جزو خوراک‌های تشریفاتی محسوب می‌شد و در عروسی‌ها هم به عنوان شام عرو
طرز تهیه برنج آبکش با جدیدترین روش
اگر برنجتان شور شد• در شرایطی‌که هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب , متوجه شدید که برنج خیلی شور شده‌است , درون آب برنج یکسری تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید . سیب زمینی , شوری طعام را به خویش جذب می نماید .• در حالتی‌که پیشین از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید , موقع آبکش کردن , اندازه آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید .• در حالتی که دیگر کار از کار قبلی بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجا
آموزش تهیه کوکو سیب زمینی با برنجمواد لازم برای کوکوی سیب زمینی با برنج:

برنج :1 لیوان
سیب زمینی آبپز شده :2 عدد
تخم مرغ :2 عدد
پنیر خامه ای نرم :2 قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده :  2/1 لیوان
آرد سوخاری :1 لیوان
نمک و فلفل :به مقدار لازم
ادامه مطلب
طرز تهیه فرنی با آرد برنج
 
روش تهیه فرنی بسیار ساده و خوشمزه با آرد برنج و گلاب ویژه ماه مبارک رمضان در سایت نمناک تقدیم شما روزه داران عزیز. طرز تهیه انواع فرنی ها را در سایت نمناک دنبال کنید.
 
فرنی به دلیل راحت بودن تهیه و در دسترس بودن مواد لازم یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین غذاها در سفره افطار ایرانی ها به شمار می رود.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه فرنی با آرد برنج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
 
مواد لازم:
شیر           2  لی
ریشه نام ممنوعه
نام دیگر برنج سیاه برنج ممنوعه است. اما این بدان معنا نیست که نباید از آن استفاده کرد. این برنج در چین باستان ریشه دارد، جایی که فقط امپراتور چین یا خانواده سلطنتی، اجازه خوردن آن را داشتند، زیرا کمیاب، خوشمزه و مغذی بود. بنابراین، خوردن آن برای مردم عادی ممنوع شد. برنج سیاه، همچنان کم‌یاب و یکی از سالم‌ترین غذاهاست.
این برنج، منبعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. ارزش تغذیه‌ای برنج سیاه از برنج سفید و قهوه‌ای موجود در باز
ته‌چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداول‌تر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می‌شود. ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع ته چین است که طعم خوبی دارد و گزینه متفاوتی برای مهمانی ها است. 
 
مواد لازم
برنج  2 پیمانه
ماست چکیده  1 پیمانه
تخم مرغ  3 عدد
بادمجان سرخ شده  2 عدد
سینه مرغ  1 عدد
روغن مایع  1/2 پیمانه
کره  ذوب شده 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده غلیظ  1 قاشق غذاخوری
دارچین  1 قاشق چایخوری
فلفل و زردچوبه به مقدار
مواد لازم :
برنج:6پیمانه/زعفران:یک دوم قاشق چایخوری/عدس:3پیمانه/روغن :1پیمانه.
گوشت چرخ کرده:500گرم/فلفل و نمک :به میزان لازم/پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
برنج را از قبل می شویید و با کمی نمک بگذارید خیس بخورد.عدس را از قبل خیس کنید و 
موقع پخت اب ان را عوض کنید و بگذارید تا بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده 
و نمک و فلفل مخلوط کنید. می توانید به صورت کوفته های ریز در اورید.
نصف روغن را در ماهیتابه ریخته و ان را روی شعله ملایم قرار دهید تا
یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیک‏‌های بره سرو شود، ظرافت بخصوصی می‌دهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید.
مواد لازم:
1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
12 استیک بره، پاک شده
1 قاشق چای‌خوری زعفران
1 پیاز قهوه‌‏ای، درشت خردشده
1 و ½ لیوان برنج سبوس‌دار پخته نشده
2 لیوان آب مرغ
1 لیوان آب
1 لیوان زیتون سبز، پر شده با گوجه‏‌های نیمه-خشک
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغ
زرشک پلو با مرغ یکی از غذا‌های اصلی ما ایرانی‌ها است به طوری که پای ثابت تمام مهمانی‌ها و مجالس است و این غذا در بین ما ایرانی‌ها محبوبیت بالایی دارد. برای درست کردن زرشک پلو می‌توانید از انواع سبزیجات هم کمک بگیرید. هویج یکی از سبزیجاتی است که ترکیب خوبی با مرغ میسازد. شما میتوانید هویج را به صورت سرخ شده یا آب پز کنار زرشک پلو بگذارید. 
 
مواد لازم 
مرغ ۴ تکه
پیاز متوسط ۲ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
ساقه کرفس ۲ تا ۳ عدد
زردچوبه ۱ و ۱/۲ قاشق مرباخور
مواد لازم:برای 6 نفر
برنج :800 گرم/گوشت چرخ کرده:400 گرم/کلم : 600 گرم/روغن:4تا5 قاشق غذاخوری.
رب گوجه فرنگی : یک دوم پیمانه/پیاز : 1 عدد/دارچین :به مقدار لازم/ادویه:کمی.
فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
گوشت و پیاز چرخ کرده را در کمی روغن تفت می دهیم. کلم را خرد می کنیم و در گوشت و پیاز سرخ می کنیم و رب را به ان اضافه می کنیم.کمی اب می ریزیم تا کلم و گوشت پخته شود وقتی که
ابش تبخیر شد برنج را ابکش می کنیم. 
مقداری روغن در قابلمه می ریزیم.برنج را روی ان ریخته
طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی
سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :
مواد لازم برای سوپ جو
جو :1 پیمانه
سینه مرغ :نصف
جعفری :1 قاشق غذا خوری
پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
جو پرک :5 قاشق غذاخوری
آب مرغ :2 لیوان
هویج رنده شده :نیم کیلو
نمک :به میزان دلخواه
زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
آر
نگه داری برنج هاشمی 
 
 
برنج را در جای خشک نگهداری کنید و ترجیحا از سطح زمین فاصله دهید.
در مکان هایی از منزل یا انبار که رطوبت بالا دارد احتمال شپشک برنج بالا است. جهت اطمینان خاطر میتوانید چند
حبه سیر درون ظرف یا گونی برنج یا در انبارها لا به لای برنج قرار دهید تا از نزدیکی هر گونه حشره عایق شود.
اگر زمانی برنج شما شپشک زد نگران نباشید. برنج را درون هوای آزاد پهن کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید. بعد
از یک روز برنج را جمع و مصرف کنید.
در انبارها
مواد لازم:برای 5 نفر
برنج:5پیمانه/مرغ:800گرم/زرشک:1پیمانه/پیاز متوسط:1عدد/شکر:درصورت تمایل.
روغن ابکرده:3 قاشق غذاخوری/زعفران:1دوم قاشق چایخوری/فلفل و نمک:به میزان لازم.
طرز تهیه:
برنج را بعد از خیس کردن بجوشانید و ابکش کنید.مرغ را با نیمی از زعفران،یک لیوان اب و
پیاز بگذارید تا پخته شود،وقتی که اب ان تمام شد،برنج ابکش را در ظرف مناسب ریخته،
لا به لایه ان قطعات مرغ را قرار دهید،بعد ان را با شعله کم روی حرارت ملایم دم کنید.
در یک ظرف روغن را داغ کرده
 
اگر می‌خواهید به سرعت غذایی خوشمزه و ساده تهیه کنید به شما پیشنهاد می‌کنیم دستور تهیه کته باقلا امروز را از دست ندهید. فوت و فن‌هایی که باید برای تهیه یک کته خوش‌عطر لازم دارید را به شما آموزش می‌دهیم. این برنج را به همراه خورشت مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
برنج خیساندهسه پیمانه
باقلای زرد خیساندهیک و نیم پیمانه
پیاز ساطورییک عدد
زر
طریقه پخت برنج ایرانی و هندی
 
 
در مورد تفاوت زمان نگهداری برنج ایرانی و خارجی می توان گفت که برنج خارجی را می توان زمان طولانی تری نسبت به برنج ایرانی نگه داشت. یکی از دلایل این زمان طولانی مواد نگهدارنده برای جلوگیری از شپش زدن که در آن استفاده می شود. اما با توجه به این شرایط استفاده از این مواد و همچنین قیمت پایین برنج خارجی، استقبال از آن بیشتر می باشد.
 یکی دیگر از تفاوت های برنج ایرانی و برنج خارجی، نوع پخت آن ها است. پختن برنج خارجی به
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
ادامه مطلب
 
 
روز بخیر دوستان
من با تعریفهایی که از خواص برنج قهوه ای شنیدم بخصوص اینکه چاق کننده هم نیست. رژیم غذایی خانواده را بجای برنج سفید به سمت این برنج بردم. این برنج در اصل همون برنج سبوس داره که یک عملیات حرارتی روش انجام شده و سپس خشک شده است. دستوری که برای پختش براتون میارم برای برنج قهوه ایه که خشک باشد.
برای پختش بعد از اینکه برنج را چندبار با آب خوب شستید. برای هر پیمانه برنج یک و یک چهارم پیمانه آب در نظر بگیرید و درون قابلمه بریزید و کمی ن
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالاچلو صرفا به برنجی که به روش آبکش تهیه شده گفته می شود و پلو همه برنج ها و کته را هم شامل می شود.
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا آن را پاک کرد که مبادا داخل آن، سنگ یا فضله موش باشد. سپس باید شست. برنج را موقع شستن نباید چنگ زد. موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج می شود. تا وقتی که آب زلال شود معمولا 3 بار شسته می شود.
سپس برنج را با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و
سعی کنید کمتر برنج بخورید
مجله زیبا - متاسفانه خیلی از مردم ایران به خوردن برنج وابسته شده اند در حالی که خیلی از غذاهای سنتی از برنج بهتر و مفیدتر هستند .در اینجا می خواهیم درباره عوارض خوردن برنج کمی با شما صحبت کنیم
به ادامه بروید
ادامه مطلب
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامین‌های مهم گروه ب مثل ویتامین بِ‌یک. وقتی
برنج آبکش می‌شود این ویتامین‌ها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
می‌روند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد،‌ با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمی‌شود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج می‌بینید ن
یادگرفتن تولید پنکک چهره
بهترین مارک پنکیکمضرات به کارگیری از رژلب های دربردارنده سربطریق تنظیم پنکک چهره خانگییه خرده آرد برنج را در تابه ای بریزید و آن را روی شعله نادر گاز قرار دهید و آراسته با یک قاشق چوبی هم بزنید تا تغییر‌و تحول رنگ دهد. زمانی رنگ آرد برنج به رنگ پوستتان نزدیک شد و به رنگ دلخواهتان رسید تحت گاز را خاموش فرمائید و بعد از سرد شدن آرد برنج را در یک کاسه درب دار بریزید و از آن به جای پنکک های شیمیایی استعمال نمایید.اعتنا دا
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.
 
ادامه مطلب
با دمنوش سبوس برنج از ریزش موهای تان جلوگیری کنید
 
 
سبوس منبع غنی از ویتامین های گروه B است. این ویتامین ها، تأثیر متابولیکی مختلفی در سیستم اعصاب، سلول های خونی و عضلات دارد.به این منظور می توانید از دم کرده آن به جای چای، برای تقویت موها استفاده کنید. به این صورت که مقداری از سبوس را داخل آب بجوشانید سپس سبوس داخل آن را جدا کنید و دور بریزید. اکنون می توانید جوشانده را به صورت چای مصرف کنید یا در هر غذای آبکی مثل سوپ بریزید و میل کنید.
جلوگیر
مواد لازم ته چین مرغ
برنج 2 لیوانتخم‌مرغ 2 عددزرشک 1/2 پیمانهماست چکیده 1/2 پیمانهکره 2 قاشق غذاخوریروغن 1/4 لیوانزعفران دم کرده 4 قاشق‌غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمبرای مرغ:سینه مرغ 1 عددپیاز 2 عددنمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافیزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریروغن برای سرخ کردن
 
در دیگچه همراه ما باشید.
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه
 
طرز تهیه ته چین مرغ
" برنج رو آبکش می‌کنیم" برنج رو حدود سه ساعت قبل تو آب پر از نمک خیس می‌دیم، بعد آب رو خالی می
 
موادلازم:
برنج 3 پیمانهماست 1 لیوانزرده تخم مرغ 3 عددزعفران دم کرده 3 قاشق غذاخورینمک فلفل زردچوبه دارچین به مقدار لازمقارچ خرد شده 100 گرممرغ 2 تکهزرشک 1/3پیمانهروغن مایع نصف لیوانپیاز کوچک 1 عدد
طرز تهیه:
1- ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت میدهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. (گلاب عطر فوقالعاده ای به زرشک میدهد)2- قارچ رو هم شسته اسلایس کر
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت می‌شود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنج‌هاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس  می‌کنید.
هاشمی، دم‌سیاه، دم‌سفید، دم‌زرد، دم‌سرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی،‌ و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاق‌تر
طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای:
1 پیمانه گوشت گاو بدون چربی2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده استفلفل سیاه نمکی و تازه خرد شده1 پیاز کوچک زرد خرد شده (1 فنجان)1 فنجان فلفل زنگ قرمز خرد شده (کمی بیش از 1/2 از یک medium)1 فنجان فلفل زنگ سبز خرد شده2 سیر میخک ، چرخ کرده2 قوطی (14.5 اونس) گوجه فرنگی ریز خرد شده1 (15 اونس) می تواند سس گوجه فرنگی باشد1 (14.5 اونس) آب گوجه فرنگی کم سدیم دارد2/1/2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده خرد شده ، به علاوه بیشتر برای تهیه خوراکی1/2 قاشق غذاخ
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
 
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل‌
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
خرید فروش برنج معطر ایرانی در اصفهان
 
 
با دمنوش سبوس برنج از ریزش موهای تان جلوگیری کنید
 
سبوس منبع غنی از ویتامین های گروه B است. این ویتامین ها، تأثیر متابولیکی مختلفی در سیستم اعصاب، سلول های خونی و عضلات دارد.به این منظور می توانید از دم کرده آن به جای چای، برای تقویت موها استفاده کنید. به این صورت که مقداری از سبوس را داخل آب بجوشانید سپس سبوس داخل آن را جدا کنید و دور بریزید. اکنون می توانید جوشانده را به صورت چای مصرف کنید یا در هر غذا
مواد لازم:
برنج :7 پیمانه/گوشت: 400گرم/لوبیا سبز: 500 گرم/روغن :به مقدار لازم.
پیاز:1 عدد/زعفران :1 قاشق غذاخوری/نمک و فلفل:به میزان لازم.
رب گوجه فرنگی:یک دوم پیمانه.
طرز تهیه :
گوشت را به صورت قیمه ای خرد نموده، پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ
می کنیم تا طلایی شود، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده تفت می دهیم تا اب گوشت کشیده شود.
لوبیاها را پاک کرده و به اندازهای ریز خرد می کنیم،به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم،
سپس گوجه فرنگی را در هم
دراین غذا از چهار نوع سبزی استفاده میشود که بر اساس محل زندگی خود می توانید ازآن‌ها استفاده کنید. یا این که تنها می توانید از شوید استفاده کنید، دراین صورت باید بجای یک چهارم فنجان شوید، از یک فنجان شوید استفاده کنید. درکنار این غذا می توانید از ترشی کلم، لیمو یا خیار شور استفاده کنید. همچنین در این جا با استفاده از زعفران و آب لیمو بوی ماهی را کاهش می دهیم.
مواد لازم
= ۲ فنجان برنج دانه بلند باسماتی
= ۳ تکه ماهی تیلاپیا یا ماهی موردنظر خودتان
=
 
زرشک پلو با مرغ یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است. این غذا پر از طعم شگفت انگیز زعفران و زرشک است. مثل بسیاری از غذاهای ایرانی، روش‌های متفاوتی برای پخت زرشک پلو وجود دارد.
مواد لازم
4 عدد ران مرغ
4 پیمانه برنج
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
½ فنجان زرشک
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دستور العمل‌
در اولین مرحله طرز تهیه زرشک پلو، درون یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس ران یا سی
بهترین برنج ایرانی و انواع برنج های ایرانی از نگاه دلال ها
برنج
ایرانی، هم از جهت مناطق زیر کشت و هم از نظر طعم و بو تنوع زیادی دارد.
برنج صدری در گیلان و برخی مناطق کشور کشت می‌شود. پروتئین این برنج زیادتر
از بقیه برنج‌هاست و اگر بین دو دست بمالید چربی آن را حس  می‌کنید.
هاشمی، دم‌سیاه، دم‌سفید، دم‌زرد، دم‌سرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی،‌ و
شاه پسند از انواع برنج صدری است.
برنج
طارم که مبدأش مازندران است، از صدری کوتاه تر و چاق‌تر
برای پخت برنج کته می توانید از هر نوع برنجی که دارید مثل برنج ایرانی، هندی، تایلندی و … استفاده کنید. اما برنج ایرانی بخاطر عطر و طعم عالی که دارد، بهترین انتخاب برای درست کردن کته است.
برای هر تعداد پیمانه برنج که دارید، نکاتی که در ادامه برای پخت کته میگم، یکسان است.

ادامه مطلب
تفاوت برنج ایرانی و خارجی
 
 
در نگاه کلی می توان گفت که برنج ایرانی به مراتب با کیفیت تر و خوش خوراک تر و خوش بو تر از برنج خارجی می باشد. اما این کیفیت بهتر بهایی نیز دارد و آن هزینه ی نسبتا زیاد برنج ایرانی نسبت به برنج خارجی است.
 از گذشته ی دور برنج ایرانی به خوش طعم و خوش عطر بودن مشهور است. اما بر خلاف برنج خارجی به عنوان مثال برنج هندی به اندازه آن ها قد نمی کشد. و پختن آن نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد، که اصولا کسانی که تجربه کمتری در آ
 
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه  بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیهبرنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روش
اگر برنجتان شور شد
• اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
• اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
• اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید..
 

ادامه مطلب
شیربرنج، یکی از رایج ترین دسرهاییست که در ماه رمضان، سر سفره های افطار دیده میشه. شیربرنج رو به روش های مختلفی طبخ میکنن. شیربرنجی که میخوام طرز تهیه اش رو براتون بذارم یک شیربرنج مکزیکی است که به صورت سرد سرو میشه. اگه شیربرنج دوست دارید و یا اهل تجربه کردن دسرهای جدید هستید، این دسر خوشمزه رو درست کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید
 
مواد لازم
برنج 1 پیمانه
شیر 7 پیمانه
شیر عسلی نصف قوطی
چوب دارچین 4 عدد
هویج 1 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه (دلخو
دستور پخت شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این
                                             روش درست کردن کته ساده
مواد لازم :برای 6 نفر
برنج:6 پیمانه/نمک:به میزان لارم/روغن:2قاشق غذاخوری/اب:6 پیمانه
طرز تهیه:ابتدا برنج را می شوییم و به مدت 1 الی 2 ساعت می گذاریم تا خیس بخورد.
سپس اب برنج را خالی می کنیم و برنج خیس شده را درون ظرف مناسب می ریزیم
و شش پیمانه اب،نمک و روغن را به ان می افزاییم،مواد را خوب به هم می زنیم و روی
حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شود.وقتی اب برنج تمام شد،شعله گاز را کم می کنیم
و روی
چلو آبکش:
برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا اون رو پاک کرد که مبادا داخلش سنگ یا فضله موش باشه . سپس باید شست . برنج رو موقع شستن چنگ نباید زد .موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج میشه . تا وقتی که آب زلال بشه معمولا 3 بار شسته میشه .
سپس برنج رو با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم , جاش تنگ نباشه . هنگام خیس کردن برنج نمک یادتون نره .برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته میشه و برنج پس از آماده شدن نرم و خمی
برنج را آبکش بزنیم یا نه - آموزش خرید برنج مرغوب
دمپخت
بهتر است یا آبکش؟ مسئله این است! برنج غیر از نشاسته، پروتئین و چربی،
ویتامین هم دارد؛ بویژه ویتامین‌های مهم گروه ب مثل ویتامین بِ‌یک. وقتی
برنج آبکش می‌شود این ویتامین‌ها که محلول در آب هستند بیشتر از دست
می‌روند. بنابراین ارزش غذایی برنج کته بیشتر از آبکش آن است. برخلاف تصور
افراد،‌ با آبکش کردن مقدار نشاسته برنج کم نمی‌شود؛ چون خود دانه برنج
حاوی نشاسته است و تا برنج می‌بینید ن
کشمش پلو مجلسی را می‌توان به صورت ساده درست کرد و در کنار آن مرغ سرخ شده قرار داد یا گوشت مرغ را پس از آبپز کردن، به صورت ریش ریش درآورد و همراه با مخلوط کشمش، لابه لای برنج آبکش گذاشت. این غذا مناسب ذائقه افراد علاقه‌مند به غذاهای شیرین است.
پلوی مخلوط در انواع مختلفی همچون مانی پلو، مرصع پلو، شیرین پلو و ... وجود دارد و هر یک به منطقه‌ای از کشور ایران منسوب هستند. کشمش پلو نیز یکی از انواع پلو مخلوط است که از ترکیب برنج آبکش با کشمش درست می
خورشت لوبیا سبز..معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه  فرنگی  به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته ش
رفع بوی سوختگی از برنج یکی از فوت‌وفن‌هایی است که همه آشپزها با آن آشنا هستند. شاید شما هم این تجربه ناخوشایند را داشته‌باشید که با یک غفلت کوتاه به آشپزخانه برگردید و با بوی سوختگی برنج مواجه شوید. که البته در این حالت کل برنج نمی‌سوزد، بلکه شعله زیاد اجاق گاز معمولا باعث سوختن ته‌دیگ خوشمزه شما می‌شود و بوی سوختگی فقط ناشی از سوختن ته‌دیگ برنج است که متاسفانه به دلیل وجود دم‌کنی در کل قابلمه پخش شده و باعث می‌شود کل برنج بوی سوختگی به
 
برنج نیم دانه 1 پیمانهآب 2 تا 3 پیمانهگلاب 1 پیمانهشکر 1 پیمانه◀میتوانید شکر نریزید و در انتها شیربرنج را با مربا یا شیره یا عسل سرو کنید◀میزان شکر رو بنا به ذائقه میتونید کمتر کنیدشیر پرچرب 4 پیمانهخامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری(به دلخواه)کره 30 گرم(به دلخواه)نمک 1/4قاشق چایخوریمن دستور رو دوبرابر کردم
ادامه مطلب
فروش عمده برنج عنبربو کیسه 10 کیلویی 
برنج عنبربو برنجی است که مربوط به خطه خوزستان است 
این برنج از نژاد برنج چمپا گیلان است 
کیفیت خوبی دارد و براحتی می توان آن را در منزل استفاده کرد 
قیمت برنج عنبربو تقریبا با برنج خارجی مثل برنج 1121 باسماتی برابری می کند ولی 100 درصد ایرانی است.
برای اینکه مصرف آن راحت ترباشد میتوان اندکی برنج دودی هاشمی یا طارم محلی در هنگام پخت با آن قاطی کرد تا دلپذیرتر شود.
جهت خرید این برنج و اطلاع از قیمت آن به سایت عم
طرز تهیه شیر برنج قالبی با شیر برنج معمولی تفاوتی ندارد، تفاوت این دو فقط در نحوه سرو آن است. به دلیل شکل و ظاهر جذاب و متفاوت این شیر برنج از آن در مهمانی‌ها مجالس استفاده می‌شود. 
 
مواد لازم
برنج به‌صورت دو پیمانه (اصولاً بهتر است برنج را به‌صورت نیم دانه مصرف کنید.)شیر تازه ۸ پیمانه (پیمانه برای خود می‌توانید اندازه یک لیوان تعریف کنید.)شکر یک پیمانهگلاب تازه نصف پیمانهخامه ۳/۲ پیمانهمواد دیگر که استفاده از آن‌ها اختیاری است مانند پود
خواص برنج؛ ۱۰ خاصیت باورنکردنی برنج برای سلامت بدن
تقویت متابولیسم، مراقبت از پوست، کمک به هضم، کاهش فشار خون بالا، کمک به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و حفاظت در برابر دیسانتری، سرطان و بیماری‌های قلبی از دیگر خواص برنج به‌شمار می‌روند.
این خواص در بیش از چهل هزار نوع از این دانه‌ی غلات وجود دارد. برنج به دو دسته‌ی اصلی دانه‌های کامل و برنج سفید تقسیم می‌شود. دانه‌های کامل برنج که به شکل اولیه و خالص هستند، ارزش غذایی بالایی دارند. اما
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوریشکر 1 قاشق چایخوریشیر ولرم 1/2 پیمانهآب ولرم 1/2 پیمانهتخم مرغ 1 عددماست 1 قاشق غذاخوریروغن مایع 2 قاشق غذاخورینمک 1/2 قاشق چایخوریفلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوریآویشن 1 قاشق چایخوریفلفل دلمه نگینی 2 تا 3 قاشق غذاخوریکالباس نگینی شده 1 لیوانسوسیس خرد شده 1 لیوان
ادامه مطلب
 
برخی راهنمایی ها برای شستن موها با آب برنج
 
 
آب برنج حاوی ساپونین های طبیعی است و می تواند به عنوان یک پاک کننده ملایم استفاده شود. افزودن چای سبز به آب برنج نیز عالی است، زیرا سبب بستن کوتیکول ها و تقویت مو می شود. همچنین ریزش مو را کاهش می دهد.
برخی سوال و جواب های رایج
آیا می توانم آب برنج را شب تا صبح رو موهایم بگذارم؟
این کار لازم نیست، طول مدت 15-30 دقیقه به این دلیل است که کربوهیدرات در آب برنج در موها حتی پس از شستشوی آن برای محافظت از
 
طرز تهیه شوید لوبیا پلو ساده و مجلسی
همیشه قرار نیست برنج را با گوشت فراوان سرو کنید. اگر گیاخوار باشید، باز هم می‌توانید پلو و چلوهای خوشمزه را میل کنید و از طعم‌شان لذت ببرید. شوید لوبیا پلو ، به تنهایی یا با ماست خوشمزه است؛ اما مردم استان فارس یا خوزستانی‌ها آن را گاهی با ماهی سرخ شده و گاهی با گوشت و مرغ پخته‌شده‌ای که رویش گرد لیمو پاشیده‌اند سر سفره می‌گذارند. طرز تهیه این غذای ساده و سنتی را در ادامه مطلب بخوانید.
بیشتر بخوانید
م
مواد مورد نیاز پخت شله زرد برای ۱۰ نفر:

برنج
۲ لیوان

شکر
۳ لیوان

گلاب
۱/۲ لیوان

کره
۵۰ گرم

زعفران سائیده
۱ قاشق چایخوری

خلال بادام
۱/۲ لیوان

هل
۳ یا ۴ عدد یا ۱/۲ قاشق چایخوری سائیده شده

دارچین
به مقدار دلخواه، برای تزئین


ادامه مطلب
طرز تهیه برنج آبکش دستور پخت برنج آبکش خوشمزه به همراه فوت و فن خیساندن برنج و نکات پخت برنج از جمله اساسی ترین غذاهای ایر انی وسنتی است که به دو صورت کته و آب کشی پخته می شود و با انواع خورشت ها و کباب ها سرو می شود. همچنین از برنج آبکش پلوهایی نظیر عدس پلو، لوبیا پلو، زرشک پلو و...درست می شود. فقط با دانستن چند نکته و فوت و فن ساده و آسان می توان به تنهایی در منزل یک برنج آبکش درست کرد و یک غذای خوشمزه و مجلسی برای مهمانان تهیه کرد. به هر حال اگ
چگونه فرق بین برنج خالص و مخلوط را تشخیص دهیم - آموزش خرید برنج مرغوب و ارزان

نکته
مهم هنگام خرید برنج حتی از نوع مرغوبش این است که محصول از یک نوع باشد و
به اصطلاح قاطی نداشته باشد. اگر برنج قاطی داشته باشد، پخت آن هم سخت
می‌شود و تا خانم‌های خانه‌دار روش پخت آن به دستشان بیاید، برنج به ته
کیسه رسیده است! برای تشخیص برنج خوب و اصیل کافی است مقداری از آن را کف
دست بگیرید و با دقت برنج‌ها را ببینید که یک اندازه و یک رنگ باشند. اگر
جنس برنج با
بریانی مرغ غذای بسیار معطر و خوش‌مزۀ هندی است که ترکیبی از گوشت مرغ، برنج و سبزیجات است.
اکثر غذاهای هندی تند و پرادویه هستند و به همین دلیل عطر و طعم خوبی دارند. بریانی مرغ و سبزیجات هندی غذای کاملی است که همه نوع گروه‌های غذایی را دارد.
مواد لازم مزه‌دار کردن مرغ:ران مرغ: ۶ عددنمک به میزان لازمسیر رنده شده: یک قاشق چای‌خوریزنجبیل رنده شده: یک قاشق چای‌خوریفلفل سفید: یک قاشق چای‌خوریزیره: نصف قاشق چای‌خوریکاری، پاپریکا، تخم گشنیز و چیلی:
چگونه آرسنیک دربرنجهای هندی را بشوییم
 
 
به گزارش مشرق، گرچه آزمایش‌های قبلی ثابت کرده بودند که روش معمول پخت برنج و حرارت بالا در هنگام
جوشیدن برنج می‌تونه از مسمومیت ناشی از آرسنیک برنج جلوگیری کنه، اما این روش هم راه‌حل قطعی از بین
بردن آرسنیک نیست و میلیون‌ها نفر در معرض خطرات ناشی از مصرف آرسنیک برنج هستند.چطور آرسنیک برنج رو از بین ببریم؟در حالی‌که تا امروز فکر می‌کردیم زمانی که برنج پخته می‌شه آرسنیک اون خارج میشه، اما نظریه ج
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
 
 
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای زنان باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبوس برنج ۲۴ ساعت قبل کمی از محلول را روی
اگر بخواهیم یک غذای شیرازی معروف را به شما معرفی کنیم بدون شک اول از همه به سراغ کلم پلو خواهیم رفت. در تهیه این غذا از برنج، کلم و مقداری گوشت قلقلی استفاده می‌شود. برخی کلم پلو با گل کلم و یا کلم پلو با کلم سنگی را نیز تهیه می کنند. اما یک کلم پلوی شیرازی اصل با کلم قمری و فوت و فن های بسیار خاصی تهیه و پخته می شود.
 
مواد لازم
6 پیمانه برنج
1 کیلوگرم کلم
500 گرم شوید، تره، ترخون و ریحان
2 عدد پیاز
روغن، نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
 
مواد لا
ته‌چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداول‌تر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می‌شود. ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست، که از دو بخش تشکیل شده است:
اول قشر کلفت ته دیگ زعفرانی که مقداری گوشت یا مرغ پخته در آن قالب‌گیری شده است.
دوم چلو سفید که روی ته دیگ ریخته می‌شود و هنگام کشیدن غذا زیر ته دیگ یا کنار آن قرار می‌گیرد و در واقع مکمل آن است.
بخش چلو
شیربرنج، یکی از رایج ترین دسرهاییست که در ماه رمضان، سر سفره های افطار دیده میشه. شیربرنج رو به روش های مختلفی طبخ میکنن. شیربرنجی که میخوام طرز تهیه اش رو براتون بذارم یک شیربرنج مکزیکی است که به صورت سرد سرو میشه. اگه شیربرنج دوست دارید و یا اهل تجربه کردن دسرهای جدید هستید، این دسر خوشمزه رو درست کنید و از طعم لذیذش لذت ببرید
 
مواد لازم
برنج 1 پیمانه
شیر 7 پیمانه
شیر عسلی نصف قوطی
چوب دارچین 4 عدد
هویج 1 عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه (دلخو
آفات و حشرات از جمله شپشک برنج همواره مزاحمت‌های زیادی برای انسان درست می‌کنند. آن‌ها وارد انبار شما می‌شوند و تمام مواد غذیی شما را از بین می‌برند. شپشک برنج با نام علمی Sitophilus oryzae، آفت کوچکی است که به برنج و انواع غلات حمله می‌کند. لازم است با روش‌های صحیح نگهداری مواد غذایی در کابینت آشنا باشید تا با چنین مشکلاتی مواجه نشوید. ما در این مقاله در رابطه با روش‌های مختلف از بین بردن شپشک برنج صحبت خواهیم کرد.

ادامه مطلب
مواد لازم:
مرغ: ۸ تکه
برنج: ۵ پیمانه
پیاز: یک عدد
کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
زرشک: ۲۰۰ گرم
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۱۰۰ گرم
خلال نارنج: نصف پیمانه
هویج: یک عدد
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
گلاب: نصف قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده: یک قاشق سوپ‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کره به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم

ادامه مطلب
مواد مورد نیاز پخت شله زرد برای ۱۰ نفر:

برنج
۲ لیوان

شکر
۳ لیوان

گلاب
۱/۲ لیوان

کره
۵۰ گرم

زعفران سائیده
۱ قاشق چایخوری

خلال بادام
۱/۲ لیوان

هل
۳ یا ۴ عدد یا ۱/۲ قاشق چایخوری سائیده شده

دارچین
به مقدار دلخواه، برای تزئین


ادامه مطلب
مواد لازم لوبیا پلو
برنج :4 پیمانه
گوشت ران گوسفندی : 400 گرم
پیاز ریز خرد شده : 1 عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : 500 گرم
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
زرد چوبه : 1 ق مربا خوری
دارچین : 1 ق مربا خوری
پودر کاری : 1 قاشق مربا خوری
پودر زعفران : 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
نمک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
کره یا روغن حیوانی :به اندازه لازم


ادامه مطلب
کنگر پلو با رشته و گوشت
بهار است و فصل سبزیجاتی مانند کنگر که برای قدیمی ها جدا از طعم و مزه دلچسب آن ، حس نوستالژی را هم ایجاد می کند. کنگر پلو و ته چین گوشت غذای محلی شهر زاهدان می باشد.
مواد لازم برای 6 نفر :

 کنگر پاک شده
500 گرم

 گوشت چرخ کرده
 300 گرم

پیاز
2 عدد

 رشته پلویی
 200 گرم

برنج
6 پیمانه

رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری

زعفران ساییده شده
نوک قاشق چایخوری

نمک و فلفل
به مقدار لازم

زردچوبه
1 قاشق چایخوری

روغن یا کره
به مقدار لازم

ادامه مطلب
 
طرز تهیه برنج کته ساده
درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحت‌تر و سریع‌تر است، ما هم این حقیقت را کتمان نمی‌کنیم اما درست کردن یک کته خوب و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فن‌های خودش را دارد. با خواندن این طرز تهیه برنج کته ساده را تهیه کنید و لذت ببرید. البته بر خلاف تصور شما تهیه برنج کته انواع زیادیدارد..
بیشتر بخوانید
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو
طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو
مواد لازم
برنج خیس خوردهچهار پیمانه
نمکی
توضیحی مختصر درباره برنج عنبر بو
 
ما برای فروش برنج عنبر بو در اختیار شما هستیم و تمام نیاز سال شما را تامیین می کنیم
اره درسته میدونم که شما الان دارین به این فکر میکنید پس چرا من نام این برنج را نشنیده ام اما نگران نباشید
این به خاطر این است که این برنج خوش عطر بو در اصفهان خیلی جا نیفتاده است و اکثرا مردم اصفهان از برنج های شمالی یا برنج لنجان استفاده می کنند و این یک دلیل است دلیل دیگر این است که  این برنج اصالتی خوزستانی دارد و در اصفهان ش
 
سبزی‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزی‌پلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده می‌خورند. سبزی‌پلو با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بوده‌است.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید
دستور العمل‌
برنج را قبلا خیس می‌کنیم، سبزی را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و داخل آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش می‌کنیم ولی
به گزارش گروه شهر زعفران،  برای  آموزش پخت یک ته چین خوشمزه  آلبالو پلو  با ما همراه باشید. در این مقاله به صورت کامل طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو را با شما به اشتراک می گذاریم.
 
موادلازم ته چین قالبی آلبالو پلو
برنج
۳ پیمانه و نیم
تخم‌مرغ ۳ عدد
ماست چکیده ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری
شکر
۴ قاشق سوپخوری
آلبالو ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک و فلفل و روغن و زعفران به مقدار لازم

ادامه مطلب
 
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برن
خرید فروش برنج معطر ایرانی در اصفهان
 
عوارض جانبی مصرف سبوس برنج و محدودیت ها
 
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای افرادی که مبتلاء به زخم معده و روده و کولیت عصبی روده هستند مضر است.
مصرف سبوس برنج به صورت خوراکی برای زنان باردار ، شیرده ،نوزادان و کودکان توصیه نمی شود.
مصرف زیادی آن باعث انسداد روده ، التهاب دیورتیکول روده و اسهال می شود.
توصیه می شود که مایعات و آب زیاد پس از مصرف سبوس برنج نوشیده شود.
برای شستشوی پوست و موی سر با محلول سبو
سبزی‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. سبزی‌پلو را با مرغ یا گوشت یا ماهی سرخ کرده می‌خورند. سبزی‌پلو (sabzi polo) با ماهی و کوکو سبزی از قدیم خوراک عید ایرانیان بوده‌است.
 
مواد لازم
3 پیمانه برنج
1 پیمانه سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، کمی شنبلیله)
روغن
نمک و فلفل
کمی زعفران ساییده شده
3 تکه ماهی سفید

  
دستور العمل‌
برنج را قبلا خیس می‌کنیم، سبزی را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و داخل آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود.
برنج را آبکش می
آموزش تشخیص برنج مرغوب
سلیقه خریداران برنج متفاوت است و معیارهای مختلفی
دارند. همچنین برنج‌ ایرانی هم تنوع فراوان و طعم و مزه گوناگونی دارد. در
لابه‌لای همین یادداشت به چند روش تشخیص برنج خوب اشاره شد. به طور خلاصه:
برای
فهمیدن میزان عطر و بوی برنج، مقداری از آن را میان دو کف دست قرار دهید و
در آن بدمید. از مقدار بوی معطری که به مشامتان می‌رسد می‌توانید آن را
تشخیص دهید.
تفکیک برنج قدیمی از تازه، خیلی مشکل نیست. برنج
قدیمی، سخت و سفت است
طرز تهیه ته چین گوشتمواد لازم برای ته چین گوشت
گوشت گوسفندی:به اندازه لازم
برنج:4پیمانه
پیاز ریز خورد شده:1 عدد متوسط
کشمش:به دلخواه
مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
پودر زیره سبز:1قاشق
زرد چوبه:نصف قاشق
نمک و فلفل:به میزان لازم
سماغ:نصف قاشق
پودر پیاز:نصف قاشق

ته چین گوشت
ادامه مطلب
نان پنجره ایبرای درست کردن نان پنجره ای چیکار کنیم ؟
در ادامه این مطلب از بخش آشپزخانه نمناک از سایت نمناک برای شما طرز تهیه نان پنجره ای را آماده کرده ایم که امیدواریم بتوانید استفاده کنید و لذت ببرید : 
مواد لازم برای نان پنجره ای
نشاسته :3 قاشق سوپخوری
آرد برنج :1 قاشق سوپخوری
آرد :4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ :5 عدد
گلاب :2 قاشق سوپخوری
شیر :1 فنجان
پودر پسته :به اندازه نیاز
پودر شکر :به مقدار لازم
روغن :به میزان لازم

نان پنجره ای
ادامه مطلب
بهبود رشد مو با آب برنج 
 
 
 آب برنج برای کاهش مو خوره
برای جلوگیری از ایجاد موخوره، نیاز به پروتئین دارید که آب برنج به مقدار زیادی پروتئین دارد. علل اولیه مو خوره، نگهداری نامناسب و آلودگی است که منجر به نابودی کلی سلامت مو می شود. اسید های آمینه موجود در آب برنج نیز به شما کمک می کنند و این آسیب را ترمیم خواهند کرد.
به مدت 15 تا 20 دقیقه موهای تان را با آب برنج خیس کنید و سپس بشویید، این کار به تدریج باعث بهبود وضعیت موهای تان خواهد شد.
 شستشوی
 
طرز تهیه برنج آبکش
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقت‌گیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانی‌ها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج و کته زیاد هستند.
طرز تهیه برنج آبکش
مرحله اول
برنج را با دقت پاک کنید تا سنگ یا ماده اضافی داخل آن نباشد. برنج را در ظرف بریزید و آن را با آب سرد
 
طرز تهیه برنج ترد با سبزیجات
برنج ترد و سبزیجات یکی از غذاهایی است که به سفره غذایی خانه شما تنوع می‌بخشد. این غذا سبکی چینی دارد و در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و جدید را در اختیار شما قرار داده‌ایم.
بیشتر بخوانید
طرز تهیه مخلوط پلو خامه ای همراه ویدیو
طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو
طرز تهیه برنج کته ساده
مواد لازم برای تهیه برنج ترد با سبزیجات
سینه مرغ مکعبی خرد شدهدو عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
برنج دانه کوتاهسه پیمانه
همه چیز در مورد خریدن برنج ارزان و باکیفیت
یکی از مهمترین اقلام غذایی جهان و از مهم ترین غلات، برنج است. برنج
غذای اصلی نیمی از جمعیت جهان می باشد و همچنین برنج جایگاه ویژه ای در سبد
مصرفی خانوارهای ایرانی داشته و دارد.
این
روزها پیدا کردن برنجی که یاد برنج‌های اصیل ایرانی را در یادمان زنده
کند، کار سختی شده است. بازار برنج در انحصار محصولاتی است که از کشورهای
دور و نزدیک به ایران می‌آیند و قیمت نسبتا مناسب شان طرفداران آنها را هم
زیاد
طرز تهیه قیمه نثار مجلسی به روش قزوینی‌های قدیمی
«قیمه نثار» یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و مشهورترین غذای قزوینی است. اسمش قیمه نثار است اما قیمه نیست. یک پلوی خوشمزه و خوش آب و رنگ و معطر که هم حظ بصری دارد و هم طعمی لذیذ و به یاد ماندنی. قزوینی‌های اصیل قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست می‌کنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل مثل زمان‌های قدیم سر می‌شود.
 
مواد لازم :

گوشت  قیمه شده
 ۲۰۰ گرم

 خ
ته چین غذایی کاملاً ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به شیوه‌های گوناگونی طبخ می‌شود.
  
ته چین گوجه‌فرنگی یکی از انواع ته چین است که بسیار خوش‌مزه است و شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد. گاهی برای تنوع غذایی بهتر است غذاهایی درست کنید که کمتر تهیه می‌شوند و لذیذ و خوش‌طعم هستند.
مواد لازم:
برنج: ۵ پیمانه
کره: 50 گرم
سینۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
عصارۀ مرغ: یک عدد
ادویه‌ کاری: یک قاشق چای‌خوری
قارچ: ۴۰۰ گرم
ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده: ۴ قاشق سوپ‌خ

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها